Gymstick muscle

Gymstick muscle

GYMSTICK MUSCLE je edinstveni skupinski trening, kjer se trenirajo mišične skupine celotnega telesa s kombinacijo izoliranih in kombiniranih gibov. Vadeči pri treningu uporabljajo palico z elastikami – GYMSTICK ORIGINAL, kot pripomoček pri dodajanju obremenitve. Trening je sestavljen iz »Triov«, kar je koncept izključno GYMSTICKA. Dokazano je bilo, da je trening zelo učinkovit pri razvoju mišične moči, vzdržljivosti, ravnotežja, koordinacije in gibljivosti.

Skupinski trening GYMSTICK MUSCLE je primeren tako za moške kot ženske ter različne nivoje treniranosti, saj si posameznik sam izbira obremenitev s pravilno izbiro palice in navijanjem elastike.

Inštruktor GYMSTICK MUSCLE preko aplikacije GYMSTICK ONLINE (telefon, tablični računalnik) dostopa do koreografij, ki se mesečno dodajajo in so podprte s svetovnimi glasbenimi hiti. V naprej pripravljene koreografije vam omogočajo učinkovite in zabavne treninge.


GYMSTICK MUSCLE je »Simply Effective«!

GYMSTICK ONLINE – treningi in glasba v vašem žepu. Vsak mesec se dodajo nove koreografije treningov in glasba za programe GYMSTICK MUSCLE, GYMSTICK H2O in FITNESS BAG.