Pogoji poslovanja

POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Gymstick Slovenia določajo pogoje nakupa ter prodaje izdelkov.

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1),  Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT), na podlagi priporočil GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Lastnik in upravitelj spletne trgovine Gymstick Slovenia je podjetje MS, Športna dejavnost s.p., Prvomajska 10, 2310 Slovenska Bistrica, matična številka: 6817564000, davčna številka: 96113936. Podjetje MS, Športna dejavnost s.p. ni zavezanec za DDV (DDV ni zaračunan na podlagi 1.odst. 94.člena ZDDV-1).

Opredelitev pojmov:

 • ponudnik je spletna trgovina Gymstick Slovenia;
 • uporabnik je oseba, ki uporablja naš sistem (uporabnik v spletni trgovini);
 • spletna trgovina je informacijski sistem namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabniku;

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje ponudnika, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in uporabnikom. Z uporabo spletne strani Gymstick Slovenia se strinjate s pogoji poslovanja, zato Vas naprošamo, da si le-te preberete. Podjetje MS Športna dejavnost s.p. si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev poslovanja v spletni trgovini Gymstick Slovenia.

PRIJAVA

Z namenom hitrega in enostavnega nakupa, registracija v spletni trgovini Gymstick Slovenia ni potrebna. Vse potrebne podatke za dostavo in plačilo boste izpolnili ob oddaji naročila.

Ponudnik se zavezuje, da bo uporabniku vselej zagotovil naslednje informacije:

 • identiteto podjetja (ime in sedež podjetja);
 • kontaktne naslove, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon);
 • bistvene značilnosti blaga oziroma storitev;
 • dobavljivost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletni strani, naj bi bil dobavljiv v razumljivem roku);
 • pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave);
 • vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene;
 • način plačila in dostave;
 • časovno veljavnost ponudbe;
 • rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop;
 • pojasnilo o postopku ob pritožbi, vključno z vsemi kontaktnimi podatki.

CENE

Vse cene v spletni trgovini Gymstick Slovenia za posamezni artikel so navedene v EUR (€) in ne vključujejo stroška dostave. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Če se odločite za izbiro plačila po predračunu, vam bomo na podlagi vašega naročila, v najkrajšem možnem času poslali predračun na e-naslov. Ponudba po predračunu velja 30 dni.  Dokazilo o plačilu po predračunu nam pošljite na gymstick.slovenia@gmail.com, saj so vsi predračuni do potrditve plačila zgolj informativne narave.

POSTOPEK NAKUPA

Naročanje poteka preko interneta 24 ur na dan, vse dni v letu. Ko uporabnik izbere izdelek ali izdelke, s klikom na ikono ZAKLJUČI NAKUP odda naročilo. Spletna trgovina samodejno ustvari in pošlje elektronsko pošto s podrobnostmi naročila (izdelki, cene, količine, uporabnikovi podatki). S tem je naročilo potrjeno, izdelki pa bodo poslani v najkrajšem možnem roku.

DOBAVNI ROK

Spletna trgovina Gymstick Slovenia se trudi, da bo blago dostavljeno do naročnika v čimkrajšem roku, predvidoma v 2 do 5-dneh, če je artikel na zalogi, v primeru, da artikla, ki ste ga naročili ni na zalogi, se bomo z vami dogovorili o dobavnem roku (predvidoma do 21 dni).

DOSTAVA ALI PREVZEM

Naročene artikle dostavlja paketna služba Pošte Slovenije. Dostava je možna tudi s strani ponudnika oz. drugo paketno službo. V primeru, da vas ob času dostave ni, vas bo pošiljka čakala na najbližji pošti oz. vas bodo poklicali kurirji, kdaj vam lahko pošiljko izročijo. V primeru večjih naročil pa se bo ponudnik z vami dogovoril o času in kraju dostave. Predvideni rok dostave za artikle, ki so na zalogi je 2 do 5 dni. V nobenem primeru pa spletna trgovina Gymstick Slovenia ni odgovorna za prekoračen rok dostave. Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli ob oddaji naročila. Cene dostave so odvisne od teže naročenih artiklov (veljaven cenik Pošte Slovenije).

IZDAJA RAČUNA

Ponudnik po dostavi naročenih artiklov kupcu pošlje tudi račun in sicer v pdf formatu na e-naslov kupca. V primeru osebnega prevzema na prevzemnem mestu prejme kupec natisnjen račun za nakupljene artikle ob njihovem prevzemu.

Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom.

Slika1

PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA, VRAČILO BLAGA

Kupec ima pravico, da kupljeno blago vrne brez kakršnekoli odškodnine. Po Zakonu o varstvu potrošnikov (Ur. List RS, št. 98/2004, 126/07) v 1. odstavku 43. člena, ima potrošnik pravico pisno obvestiti ponudnika najkasneje v 14-dneh od prejetja blaga, da odstopa od pogodbe ne, da bi navedel razlog za odstop, in sicer na kontaktno e-pošto: gymstick.slovenia@gmail.com, blago pa vrniti v nadaljnjih 30-dneh po sporočilu o odstopu od nakupa.

V tem primeru kupec sam poravnava stroške, ki nastanejo ob vračilu kupljenega artikla.
Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Če uporabnik vrača izdelek brez originalne embalaže ali je ta embalaža uničena oziroma če izdelek kaže znake uporabe, ki nakazujejo da je bil uporabljen dlje in pogosteje kot bi bilo potrebno, da se s preizkusom ugotovi vse njegove lastnosti, si pridržujemo pravico, da zaračunamo odškodnino, ki jo ocenimo z zapisnikom ob vračilu izdelka. Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja. Denar vračamo na vaš transakcijski račun v najkrajšem možnem roku, po prejetju vrnjenih nepoškodovanih izdelkov na naš naslov. V primeru, da ne razpolagate s transakcijskim računom, vam denar vrnemo s poštno nakaznico.

VRAČILO POŠKODOVANIH POŠILJK

Če je prišlo do poškodbe blaga med prevozom (zunanjost pošiljke), potem je nujno pošiljko TAKOJ reklamirati kurirju. Kurir bo na licu mesta sestavil reklamacijski zapisnik o poškodbi pošiljke. V primeru skritih poškodb pošiljke pa je uporabnik dolžan pisno obvestiti dostavno službo v reklamacijskem roku 8 dni, šteto od dneva prejema pošiljke dalje s pogojem, da predhodno z nami skupno ugotovimo, da je poškodba po našem mnenju nastala izključno v času, ko je bila pošiljka v posesti dostave. Uporabniku priporočamo, da dostavljen paket pred prevzemom pregleda in preveri vsebino v navzočnosti kurirja.

VARNOST IN PRAVICA DO ZASEBNOSTI

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 in ZVOP-1.

Skrbno varujemo vaše podatke pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. Vse podatke, pridobljene preko spletne trgovine, ponudnik uporablja le za lastno uporabo in jih varuje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Ponudnik podatkov, posredovanih s strani kupcev, ne bo razkrival tretjim osebam, temveč jih bo koristil le v namene lastne rabe, za informiranje o ponudbi in novostih, itd. Podatke strank ponudnik hrani trajno in jih uporablja dokler stranka ne zahteva drugače. V primeru “vdora” v bazo oziroma v računalniški sistem ponudnik ne nosi odgovornosti na nastale posledice.

ODVEZA ODGOVORNOSTI

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti skladnost in ažurnost podatkov, ki so objavljeni na spletni strani podjetja ter v spletni trgovini. Kljub temu pa se lahko karakteristike izdelkov, njihova zaloga in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik v spletni trgovini ne uspe popraviti podatkov. V takem primeru bomo kupca obvestili o spremembah in mu omogočili preklic naročila ali zamenjavo naročenega izdelka.

V primeru reklamacije ali potrebe po dodatnih informacijah pričakujemo vaše sporočilo na gymstick.slovenia@gmail.com ali po klasični pošti za MS, Športna dejavnost s.p..

Vrnjen izdelek pošljete z dostavno službo na lastne stroške na naslov: MS Športna dejavnost, Sašo Magdič s.p., Prvomajska 10, 2310 Slovenska Bistrica.

Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo, če se tega z naročnikom nismo izrecno dogovorili!

ARHIVIRANJE POGODB

Pogodba, ki jo skleneta ponudnik in uporabnik je trajno shranjena pri podjetju MS, Športna dejavnost s.p..

KONTAKT

MS Športna dejavnost

Sašo Magdič s.p.

Prvomajska 10, 2310 Slovenska Bistrica

Matična številka: 6817564000

Davčna številka: 96113936

Telefon: +386 41 995 889, +386 40 250 909

E-naslov: gymstick.slovenia@gmail.com

 

Odpiralni čas: spletna trgovina posluje 24 ur na dan, 7 dni v tednu

Za pomoč in informacije smo dosegljivi: ponedeljek – petek: 9.00 do 17.00 ure