Spletna trgovina

Prikaz zaklepnega mehanizma
Palica Gymstick Original 2.0
26. 5. 2016
gymstick hit elastike
Nadomestne elastike
27. 5. 2016
Prikaži vse
gymstick hit 1
gymstick hit 2
gymstick hit 3
gymstick hit 4
gymstick hit 5
gymstick hit 6
gymstick hit 7
gymstick hit 8
gymstick hit 9

Palica Gymstick H.I.T.

129.90€


Kategorija: .
Opis

Opis pripomočka

Palica Gymstick H.I.T. je druga generacija palic, ki združuje le najboljše kvalitete vseh ostalih funkcionalnih pripomočkov za trening. Palica je zasnovana za visoko intenzivne in zmogljive treninge v vseh treh ravninah gibanja ter za treniranje vseh motoričnih sposobnosti. Uporablja se jo na enak način kot palico Gymstick Original, vendar lahko palico Gymstick H.I.T. z nastavkom pripnemo tudi na steno, vrata, drevo, itd.

Palico Gymstick H.I.T. se lahko uporablja za olimpijsko dvigovanje uteži (učenje tehnike) in ostale funkcionalne treninge moči. Primerna za vse tiste, ki želijo od treninga dobiti nekaj več, ki začenjajo z dvigovanjem uteži in ostalimi zahtevnimi treningi.

Lastnosti palice:

Palico sestavimo iz dveh delov, ki ju med seboj povežemo z vijačnim mehanizmom. Na koncih palice sta nameščeni elastiki – cevki, skupaj z namestitvenimi trakovi, ki ju uporabimo za namestitev elastik na noge (stopalo) oz. za držanje elastik v roki. Dolžino namestitvenih trakov je možno prilagoditi. Sestavljena palica je dolga 130 cm ter je ojačana s steklenimi vlakni (fiberglas), dolžina elastik je 75 cm in je iz kvalitetnega lateksa, teža palice je 1,1 kg. Na sredini je palica obdana s peno, zaradi boljšega oprijema med treningom. Palica je lahko prenosljiva, zato je njena prednost mobilnost in praktičnost.

Komplet vsebuje:

  • palico,
  • dva para elastik (črne elastike 1-20 kg in rdeče elastike 1-40 kg),
  • vponko in nastavek za vrata,
  • prenosno torbo,
  • številne video treninge za palico Gymstick H.I.T.